Alla inlägg under januari 2015

Av Singel A - 13 januari 2015 02:38

Den dejt som än så länge har varit den roligaste var tyvärr med kille jag inte mins namnet på. "Dejten var jättekul, men det var inte killen :("
Jag hade satt tre krav, det fick inte vara fakke på nått kaffe, det måste vara inne i stan och det måste finnas andra människor runt om. Sagt och gjord så var det. Vi möttes som vi hade sagt vid Domkyrkan, och tog oss en promenad till Biljardpallatset (palatset.se) där blev det att spela Shuffelboard och dricka öl i två timmar för att sedan slå oss ner i fåtöljerna och sitta och prata resten av kvällen. Killen var jättetrevlig, men tyvätt inget mer :).


Efter dejten höll vi kontakt och bestämde oss för att träffas och julhandla några helger senare. I 5h hängde han med mig runt på stan för att leta klappar (tålmodig kille), under dessa 5h kände jag inte någon lite gnutta av att jag skulle vilja närma mig honom, eller vilja gå hand i hand med honom. Tyvärr saknader attraktion från min sida, men han uttryckte flera gånger i sms att han ville mer och han ville ses...

Med dessa erfarenheter var det bara att leta vidare i djunglen efter nästa..

Av Singel A - 8 januari 2015 23:54

I slutet av förra året tänkte jag att jag kanske skulle teta en av alla dessa dejtingsidor som man betalar för, för att se om mn kunde hitta fler personer som är seriösa och inte bara ute efter ett ligg. Så jag tog och skaffade mig ett konto på elitsinglar.se. Ganska snart kom jag i kontakt med en kille som verkade väldigt trevlig. Det blev några mail (varför saknar vissa dejtingsidor en chatt-funktion?) utspridda på några veckor. Inför en helg anslöjade han att han skulle fylla år på lördagen, och då jorde ag något som jag tyckte var en bra ide då men inte fullt så bra i efterhand. Jag tog och skickade honom en blomma som födelsedagspresent trots att jg inte hade träffat honom. Efter denna helg verkade killen mer eller mindre redan kär...:S

Efter en del påtryckningar från hans håll så ville han att vi skulle prata i telefon en helgen.
Det var först nu jag förstod hur vissa killar har kännt sig när jag har velat prata i telefon. Det var som en panik som spred sig genom hela kroppen, det tog ett par timmar innan en vän hade pratat mig till rätta att det inte var så farligt att prata i telefon med honom. En söndag när jag satt på jobbet och inte hade något att göra tog jag modet och slog hans nummer.

Första tanken som flög genom mitt huvud var oj vilken kvinlig röst. Vi pratade nog lite tafatt i en timma, och sen var det jag hade gått och oroat mig över i flera dagar över. Nu återstod det bara att han ville träffas.

Då jag älskar överraskningar fick han de stora äran att bestämma vad vi skulle hitta på när vi skulle träffas, det slutade med den roligaste dejten jag varit på... :)
så det får vi ta om imorgon.

Av Singel A - 7 januari 2015 22:48

Det är ganska exakt för ett halvår sedan jag satt i min gamla lägenhet och bestämde mig för att skapa denna blogg. Det blev inte mnga inlägg innan plötsligt slutade att skriva. Mitt liv kom att vända sig upp och ner minst sagt, men en av sakerna jag fortfarande är säker på är att jag är singel.
Under halvåret som gått har jag hunnit avsluta mitt vikriat jag hade, börjat ett nytt vikariat i en annan stad, flyttat till en ny ägenhet i en tredje stad, fått en ännu mer betydelsefull rellation till en oerhört viktig barndomsvän, några dejter och chatter har passerat, men det värsta som hänt som jag inte kan sätta ord på är att jag har mist min älskade mamma.
Det är snart 5 månader sedan hon lämnade mig och hela familj, tiden har varit och är jobbig. Genom det ofantliga stöd jag fått från vänner och familj har livet fortsatt rulla på. Min första födelsedag och jul utan mamma ha passerat, mina mål i livet hr förändrats och jag har lärt känna mig själv på ett sätt jag inte tidigare hade gjort.

Så nu tror jag att det åter är dags för mig att försöka få denna blogg att rulla. Försöka dela med mig av alla mina tankar och dejtings tips (har ju trots allt samlat på mig ett par ).

Då är frågan bara vart ska jag börja?
-Jag tror jag sover på saken så får vi se imorgon vad det blir :)

God natt!

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2015
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards